Over Hondenboetiek

HONDENBOETIEK: HONDENWINKEL IN OUDENAARDE EN ONLINE HONDENWEBSHOP

       

                                                                                                                                   

Hey, leuk dat je mijn webshop bezoekt.
Mijn naam is Jara, gepassioneerd in dieren en vooral honden.
Na mijn studies ergotherapie merkte ik dat ik in deze job toch iets miste.
De droom om te ondernemen ontstond reeds als kind. Waarom dit dan niet combineren met mijn liefde voor honden? Zo ontstond het idee om een webshop in honden benodigdheden te ontwikkelen.
Het doel was en is om heel kwalitatieve en duurzame producten aan te bieden die mijn klanten enorm kunnen waarderen. Vandaar dat ik mijn leveranciers steeds zorgvuldig onderwerp aan mijn kwaliteitseisen. Ieder product heb ik zelf in mijn handen gehad voor ik het aanbied op de site.
Dit én de directe, snelle interactie tussen mij en de klant, maakt het verschil met grotere ketens in deze wereld.
Sommige klanten wensen ook de producten te voelen voor ze een aankoop doen, vandaar dat er sinds juni 2022 ook een fysieke winkel werd geopend in het hart van Oudenaarde, nederstraat 14
Dus zowel vanuit uw zetel thuis als in mijn winkel in Oudenaarde kan u steeds producten bestellen waar u uw viervoeter gelukkig zal met maken.
Volgende bekende merken werken reeds met me samen: Stilhuette, Wablaft, Hunter, Kentucky Dogwear, Pellina, Natachien, Wablaft, Pip and Palms Greenfields, Kong, ..
Het gamma wordt ook nog steeds uitgebreid en ik speur verder de markt af naar nieuwe ontwikkelingen.
Alvast veel plezier bij het shoppen online of in mijn winkel. Graag sta ik tot uw dienst als u verdere vragen zou hebben.
 
Blij u te ontmoeten, virtueel of in real life,
Jara